asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Αετόλοφος: Σοκαριστική εικόνα εγκατάλειψης του χωριού!!!

Σοκαριστική εικόνα εγκατάλειψης του χωριού!!! Σοκαριστική εικόνα εγκατάλειψης του χωριού!!!

 

Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόνο θετικό, θα μπορούσε να πει κανείς, είναι οτι δεν έσβησε ακόμα απ το χάρτη.

Γράφει ο Δημητρης Μουλούδης

Ηταν στη μοιρα μου να είμαι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος και να αντικρύζω αυτή την εικόνα,

  • όταν απ την επομένη των εκλογών και για δυο χρόνια το γραφείο της Κοινότητας δεν άνοιξε ούτε για ένα συμβούλιο
  • όταν η ενημερωση των συμβούλων για την τύχη του χωριού είναι ανύπαρκτη
  • όταν και τα μικρότερα προβλήματα θεριεύουν και γίνονται τεράστια

Με αφορμή την κατάσταση που έχει φτασει η πλατεία του χωριού θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη απ τους συγχωριανούς μου στο βαθμό που μου αναλογεί η όποια ευθύνη. Τι θα μπορύσα να κάνω παραπάνω οταν σαν δεύτερος τη ταξη εκλεγμένος της πλειοψηφίας δεν εχω τη δυνατότητα να συγκαλέσω Συμβούλιο οχι για τους τύπους αλλα για να αναλάβουμε δράση.

Απ το 2003 μέχρι σήμερα προσπάθησα με παρεμβάσεις μου στην τοπική κοινωνία να δώσω κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη. Βλέπε: Καρναβαλικές εκδηλώσεις, Πολιτιστικός Σύλλογος, Γιορτή του 15αυγουστου, Ιντερνετ, Δρασεις για μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση των παιδιών οπως το Μαγαζάκι και οι Κινηματογραφικές προβολές κτλ.

Φαίνεται πως δεν ήταν ισχυρό το βιογραφικό που έχτισα ολα αυτά τα χρόνια για να πείσει τους συγχωριανούς μου ενώ σα στόχο είχε τον άνθρωπο, Αετολοφίτη Αετολοφίτισα και την ποιότητα ζωής.

Πενήντα άνθρωποι που μ εμπιστεύθηκαν τις τελευταίες εκλογές ήθελαν προφανώς να γίνει η υπέρβαση. Τους ευχαριστώ όλους. Ηταν ενα πολύ μεγάλο κι ανέλπιστο γεγονός για μένα, την ίδια στιγμή που άλλοι μ είχαν τελειωμένο με εφτά η δέκα υποστηρικτές. Μόνος μου τους έπεισα. Εντελώς μόνος. Το ξέρουν ολοι στο χωριό. Χωρίς μεγάλα σόγια ίντριγκες και υπογεγραμμενες κομματικές επιταγές.

Θα ασχοληθώ ξανά με την ανάπτυξη του χωριού μόνο και εαν υπάρξουν άνθρωποι που θα σκεφτούν σοβαρά προοπτικές και προτάσεις κι οχι εφαρμοσμένες λογικές χωριατίλας και μπόχας. Και να μη συμβεί αυτό πάντα θα εύχομαι μιας καλύτερης τύχης για το χωριό μας τον Αετόλοφο. Αυτός ο Αετόλοφος που ήταν ο κορμός Θρησκευτικής Πολιτιστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης για όλη την Επαρχία Αγιάς.

Τέλος σας ζητώ και πάλι δημόσια συγνώμη που δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω πέρα απ το να γράψω δυο γραμμές για το χωριο μας.

Θεία λειτουργία ΄΄Ειδικού Σκοπού΄΄ στον Αετόλοφο!!...
Πατήρ Γεράσιμος: Αυτό θέλετε για την Εκκλησία σας;
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
689 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1401 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
857 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
744 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
865 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1059 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.