By Αετόλοφος on Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
Category: Αετόλοφος

Άιντε πάλι με τη χωριατίλα των ανεγκέφαλων... Τα ίδια και τα ίδια!!!

Μα είναι δυνατόν ηλικιωμένη του χωριού να πλησιαζει τα παιδιά στο εργαστήρι τους και να τους ζητά εξηγήσεις ποιος πληρώνει το ρεύμα που καταναλώνουν με αποτέλεσμα οι ψυχούλες αυτές να έχουν υποστεί το ισχυρότερο σοκ;

Ειναι δυνατόν να απειλούνται με ευθύνες, παρουσία της σελίδας μας, οταν ανοίξαμε την πισω αποθήκη για να τοποθετήσουν τα υλικά τους εκεί.... οτι... Αν δεν ρθει μια κυρια Ρουλα δεν έχετε να κανετε τιποτα;

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του προέδρου του Συνεταιρισμού με δήλωσή του στη σελίδα μας...

Ως εδώ και μη παρέκει. Επιτέλους, τόνισε, κάποια πραγματα έχουν και τα όρια τους. Τα παιδιά θα συνεχίσουν να αναπτύσουν τη δραστηριότητά τους εκεί και κάθε ανεξέλεγκτη παρέμβαση απ όπου κι αν προέρχεται θα χει να κάνει με το γράμμα του νόμου.

Απ τη άλλη μεριά, η πλειοψηφία των γονιών δεν έχει καμία αντιρηση να συνδράμει οικονομικά στην κατανάλωση του ηλεκτρικού προς χαριν των παιδιών.

Άλλωστε το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού το χει αναλάβει, κατ όπιν συνενόησης, η Ομάδα Ιντερνετ Αετολόφου.

Λοιπόν για να μη μακρυγορούμε. Δεν είναι καιροί να επιτρέπουμε σε κανέναν να στραμπουλίγει τα όνειρα των παιδιών αλλά και τα δικά μας σ αυτό το χωριό.

Υ.Γ. Χωριανοί τονώστε το ηθικό των παιδιών. Μην αφησετε να  εγκαταλείψουν το μαγαζάκι τους γιατί το αγαπούν πολύ. Ψωνιστε δυο πραγματακια απ τις χειροτεχνίες τους. Θελουν να κανουν γιορτή τον Αυγουστο για τον ένα χρονο λειτουργιας της επιχειρησης τους.

Leave Comments