By Αετόλοφος on Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019
Category: Αετόλοφος

28η Οκτωβρίου: Επιστροφή στην κανονικότητα στην Κοινότητα Αετολόφου

Μια μικρή γιορτή για να τιμηθούν οι πεσόντες για την ελευθερία της Πατρίδας μας πραγματοποιηθηκε στο χωριό μας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Η τρίτη ηληκία κατα κύριο λόγο έδωσε δυναμικό παρών ενώ τα συναισθήματα συγκίνησης και δέους για τους συγχωριανούς μας που εδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα κατά του κατακτητη, κυριάρχησαν στο χώρο.
Με ανακατασκευασμένο το μνημείο κατοπιν αιτήματος της Κοινοτητας και υλοποίησης απ τις υπηρεσίες του Δημου Αγιας η γιορή απέκτησε τη λάμψη που της αξίζει.

Εκπρόσωπος της Κοινότητας Αετολόφου κ. Δημ. Μουλούδης ανακοίνωσε την προσπάθεια που θα καταβάλει τον υπάρχον Συμβούλιο ωστε να επανακινηθούν όλες εκείνες οι εκδηλώσεις που τονίζουν προάγουν και αναβθμίζουν τον πολιτισμό τα ήθη και έθιμα στο χωριό.

Γιορτές και τιμητικές εκδηλώσεις που είχαν ατονίσει προκλητικά τα τελευταία χρόνια, επαναφέρονται για να δωθεί νεα ώθηση στην κοινωνική ζωή στον Αετόλοφο.
Μεταξύ άλλων τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Κοινότητας Αετολόφου κ. Μιχάλης Γκούμας με κατάθεση στεφάνου, οι Συμβουλοι Δημήτρης Μουλούδης, Αντιγόνη Μαντζάνα, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Δημήτρης Γκούμας και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών κα Ελένη Δαλαβίκα.

Leave Comments