By Αετόλοφος on Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017
Category: Αετόλοφος

Μεγάλη τιμή για τον Στέργιο Χατζούλη

Ας υποθέσουμε ότι πρόκειτε για αφέλεια η απροσεξία. Αλλωστε η εποχή της οικονομικής κρίσης μας οδήγησε σε μια καταστροφική εσωστρέφεια... όλους. Σίγουρα έχουμε έλλειψη εκείνων των ανθρώπων που είναι απαραίτητοι να διαχειριστούν τον πολιτισμό στον τόπο μας η να αναλάβουν διοικητική μέριμνα για την ανάπτυξη του χωριού μας.

Είναι σίγουρο ότι αν ο Στέργιος ο ΄΄Καλλιτέχνης μας΄΄ όπως τον αποκαλούσαμε το διασκεδάζει από κει ψηλά με κείνο το ανεξάντλητο γέλιο και το πηγαίο χιούμορ του. Γελάει γιατί τα σκουπίδια που είναι μέσα σ αυτούς τους κάδους, μπρός την είσοδο απ τ αγαπημένο του εργαστήρι τα χει προσωποποιήσει.

Σκουπίδια πολιτισμός σκουπίδια διοίκηση σκουπίδια αξίες σκουπίδια ιδανικά. Εεε που το παράξενο λοιπόν... σκουπίδια και στην είσοδο του σπιτιού ενός μοναδικού καλλιτέχνη του χωριού μας και όχι μόνο.

Τέλος δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν το φορτηγο του Δήμου θα φορτώνει κάποια στιγμή σάπιους μπογιατισμένους μουσαμάδες και καμβάδες αφού τα σαράκια θα αποδεκατίσουν κάθε πολύτιμο έργο του αξιολάτρευτου καλλιτέχνη μας και εκείνο που θα ενοχλεί θα είναι η βρώμα και η σαπίλα που θα αναδύουν.

Εργα που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Leave Comments